
- 1/4 чаша лук, нарязан
- 1 чаша соево мляко
- 1 ч.л. магданоз,сух
- 2 стръка целина
- 2 с.л. брашно
- 1 сдал. чесън
- черен пипер
- 3 моркова
- сол
1. Обелвате, измивате и нарязвате морковите, и картофите, слагате ги в тенджера и ги покривате в студена вода. Слагате ги на котлона и като заври водата наваляте огъня.
2. В малък тиган разтапяте маслото и запържвате лука и чесъна леко и ги добавяте към супата. Добавяте целината.
3. В малка купа смесвате брашното и соевото мляко, хубаво разбърквате докато брашното се разтвори, и добавяте към супата. Разбърквате от време на време. Когато картофите са готови супата е готова.
4. Сервирате гореща с препечен хляб.
2. В малък тиган разтапяте маслото и запържвате лука и чесъна леко и ги добавяте към супата. Добавяте целината.
3. В малка купа смесвате брашното и соевото мляко, хубаво разбърквате докато брашното се разтвори, и добавяте към супата. Разбърквате от време на време. Когато картофите са готови супата е готова.
4. Сервирате гореща с препечен хляб.
Няма коментари:
Публикуване на коментар