Подправки:Продукти:

- пакетче масло (или маргарин)
- 2 яйца
- 1 лимон
- черен пипер
- сол
- сол
Начин на приготвяне:
1. Рибните филета се измиват и намазват с масло. Посоляват се и се наръсват с черен пипер. Всяко филе се увива с фолио. Слагат се на скара за по 5 минути от всяка страна.
2. Отделно се приготвя сос, като се разбиват жълтъците на яйцата. Прибавят се към тях лимоновият сок, останалото масло, една щипка сол и черен пипер.
3. Слага се и 2 чаени лъжички вода. Получената смес се поставя в тенджера на водна баня. След като сосът бухне, е готов и с него при сервиране се залива всяко от филетата риба.
4. Когато печета на скара е хубаво да намазвате и самата скара за да не залепва месото.
1. Рибните филета се измиват и намазват с масло. Посоляват се и се наръсват с черен пипер. Всяко филе се увива с фолио. Слагат се на скара за по 5 минути от всяка страна.
2. Отделно се приготвя сос, като се разбиват жълтъците на яйцата. Прибавят се към тях лимоновият сок, останалото масло, една щипка сол и черен пипер.
3. Слага се и 2 чаени лъжички вода. Получената смес се поставя в тенджера на водна баня. След като сосът бухне, е готов и с него при сервиране се залива всяко от филетата риба.
4. Когато печета на скара е хубаво да намазвате и самата скара за да не залепва месото.
Няма коментари:
Публикуване на коментар