Добре дошли!

Здравейте, пожелаваме Ви приятни мигове с вкусните рецепти на баба :)

сряда, 18 юли 2012 г.

Печени рибни филета



Продукти:
- 700 гр. бяло рибено филе
- 2 с.л. пресен магданоз, нарязан
- 1 1/2 масло, разтопено
- 1 с.л. лека майонеза
- 1/8 ч.л. лук на прах
- 1/8 ч.л черен пипер
- спрей за готвене
- 1/2 ч. галета
Начин на приготвяне:
1. Загрявате фурната на 220 градуса.
2. Поставяте рибата в на мазнена със спрей за готвене тавичка.
3. Смесвате лимонов сок, майонеза, лук на прах и пипер в малка купа, и овалвате рибата. Поръсете с галета и масло.
4. Печете на 220 градуса, около 20 мин. в зависимост от дебелината на филетата. Накрая поръсвате с магданоз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар