Подправки:

- 1 чаша пилешки бульон
- 2 с.л. соев сос
- 3 кг, обезкостени пилешки гърди, нарязани на кубчета
- фъстъчен сос
- 40 малки топки от моцарела
- 20 половинки сушени домати чери, нарязани на ивици
- черен пипер
- 1 с.л. прясно нарязан кантарион
- 1 / 2 чаена лъжичка кимион
- чесън на прах
- 1 / 2 чаена лъжица бял пипер
- 1 чаена лъжичка джинджифил
- 1 / 2 чаена лъжичка червен пипер
- 2 с.л. сусамено масло
- 1 с.л. прясно нарязан кантарион
- 1 / 2 чаена лъжичка кимион
- чесън на прах
- 1 / 2 чаена лъжица бял пипер
- 1 чаена лъжичка джинджифил
- 1 / 2 чаена лъжичка червен пипер
- 2 с.л. сусамено масло
Начин на приготвяне:
1. В голям тиган смесвате бульона, кимиона, чесъна на прах, бял пипер, джинджифил, червен пипер, соевия сос и сусаменото масло и загрявате на средно висока температура.
2. Добавяте пилешките мръвки и разбърквате. Печете докато пилето стане леко златисто кафяво.
3. Нареждате на клечки за шишчта парчене месо, парченце сушен на слънце домат чери,и една топчица моцарела.
4. Нареждаме готовите шишчета върху залята с фастъчено масло чиния, поръсени с черен пипер и кантарйон.
1. В голям тиган смесвате бульона, кимиона, чесъна на прах, бял пипер, джинджифил, червен пипер, соевия сос и сусаменото масло и загрявате на средно висока температура.
2. Добавяте пилешките мръвки и разбърквате. Печете докато пилето стане леко златисто кафяво.
3. Нареждате на клечки за шишчта парчене месо, парченце сушен на слънце домат чери,и една топчица моцарела.
4. Нареждаме готовите шишчета върху залята с фастъчено масло чиния, поръсени с черен пипер и кантарйон.
Няма коментари:
Публикуване на коментар