Продукти:

- 2 стр. праз лук, почистен и нарязан
- 5 скал. чесън, ситно нарязан
- 300 гр. замразена царевица
- 1,5 л. зеленчуков бульон
- 2 чушки, нарязани
- джинджифил
- дафинов лист
- 3 с.л. зехтин
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне:
1. В голяма тенджера загрявате зехтина, добавяте праза и оставяте да се задуши около 5 мин. Добавяте чесъна и оставяте още 2 мин. Добавяте чушките и намаляте огъня около 9 мин. докато чушките омекнат.
2. Добавяте всички останали съставки и варите докато тиквата е готова, около 30 мин.
1. В голяма тенджера загрявате зехтина, добавяте праза и оставяте да се задуши около 5 мин. Добавяте чесъна и оставяте още 2 мин. Добавяте чушките и намаляте огъня около 9 мин. докато чушките омекнат.
2. Добавяте всички останали съставки и варите докато тиквата е готова, около 30 мин.
Няма коментари:
Публикуване на коментар