Добре дошли!

Здравейте, пожелаваме Ви приятни мигове с вкусните рецепти на баба :)

понеделник, 16 юли 2012 г.

Банички с пилешко месо


Начина на приготвяне:

Банички с пилешко месоПродукти:
- 2 пилешки филенца
- 1 зелена чушка
- 250 гр.кашкавал
- 150 гр. сирене
- 1 с.л. масло
- точени кори
- черен пипер
- копър
- магдоноз
- сол
1. Нарязвате месото на много дребни кубчета и запържвате в тиган със сгорещена мазнина.
2. Добавяте чушката също много дребно нарязана и разбърквате.
3. Накрая добавяте подправките, разбърквате и сваляме от котлона.
4. Оставяте да поизстине, като го изваждаме в чиния с кухненска хартия, да се отдели излишната мазнина.
5. Добавяте настъргания кашкавал, сирене и разбъркваме.
6. Разгъвате корите и отделяте по две.
7. На половината намазвате разтопено масло, поръсваме обилно с кашкавала и сиренето и захлупвате с другата половина.
8. В средата на корите слагате от плънката и завиваме като напречно.
9. Слагате в намаслена тава, намазваме с масло и поръсвате с маково семе и сусам.
10. Печем на 200*С 20 мин. до порозовяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар