Начин на приготвяне:

- 2 пак. замразени зеленчуци
- 1 малко пак. масло
- 2 кг. картофи
- черен пипер
- мащерка
- риган
- вода
- сол
1. Обелвате и нарязвате картофите. Варите ги в голяма тенджера, след като заври водата добавяте малко от маслото и подправките. След като картофите се сварени ги оставяте да изстинат малко и ги пасирате до гладка и хомогенна смес.
2. Междувременно в друга голяма тенджера задушавате замразените зеленчуци с малко вода и масло. След като са готови изливате при тях картофената крем супа, разбърквате хубаво сервирате.
2. Междувременно в друга голяма тенджера задушавате замразените зеленчуци с малко вода и масло. След като са готови изливате при тях картофената крем супа, разбърквате хубаво сервирате.
Няма коментари:
Публикуване на коментар