Продукти:

- 1 шепа копър, нарязан
- 1/4 чаша фета сирене
- 1 зелен лук, нарязан
- 1/2 чаша брашно
- черен пипер
- 2 с.л. масло
- 1 яйце
- сол
Начин на приготвяне:
1. В купа смесвате тиквичките, сиренето, яйцето, зеления лук, копъра, солта и черния пипер. Омесвате хубаво и оформяте кюфтета.
2. Хубаво загрявате маслото в дълбок тиган и поставяте оформените кюфтета, като запържвате до златисто кафяво, около 4 мин. на страна.
1. В купа смесвате тиквичките, сиренето, яйцето, зеления лук, копъра, солта и черния пипер. Омесвате хубаво и оформяте кюфтета.
2. Хубаво загрявате маслото в дълбок тиган и поставяте оформените кюфтета, като запържвате до златисто кафяво, около 4 мин. на страна.
Няма коментари:
Публикуване на коментар