
- 5 с.л. бяло вино
- 2 с.л. соев сос
- черен пипер
- 1 ч.л. сол
- 2 с.л. мед
за панировката:
- 2 пак. сусам
- 1 пак. грис
- 2 яйца
Начин на приготвяне:
1. Приготвяте марината, като смесвате сол, мед, соев сос, лимонов сок, бяло вино, пипер и разбърквате хубаво.2. Нарязвате месото на малко хапки, след като сте го начукали. Оставяте го да престои в марината 2-3 часа, в хладилник, след което го изцеждате.
3. Приготвяте панировката, като разбърквате яйцата, 1 пакетче грис и 2 пакетчета сусам.
4. Панирате пилешките хапки в силно сгорещено олио
.
- 2 с.л. соев сос
- черен пипер
- 1 ч.л. сол
- 2 с.л. мед
за панировката:
- 2 пак. сусам
- 1 пак. грис
- 2 яйца
Начин на приготвяне:
1. Приготвяте марината, като смесвате сол, мед, соев сос, лимонов сок, бяло вино, пипер и разбърквате хубаво.2. Нарязвате месото на малко хапки, след като сте го начукали. Оставяте го да престои в марината 2-3 часа, в хладилник, след което го изцеждате.
3. Приготвяте панировката, като разбърквате яйцата, 1 пакетче грис и 2 пакетчета сусам.
4. Панирате пилешките хапки в силно сгорещено олио
.
Няма коментари:
Публикуване на коментар